Trilplaat

Snelle spieropbouw
Tijdens het trainen op de Fitness Plate®wordt vrijwel 100% van de spiervezels in alle spiergroepen benut. Zowel spierkracht als het uithoudingsvermogen van de spier nemen duidelijk toe.

Enorme tijdsbesparing
Aangezien zeer effectief getraind wordt en veel spiergroepen tegelijkertijd ingezet worden bereikt U in slechts 15 minuten hetzelfde trainingseffect als met 1 uur conventionele training.

Verhoogde vetverbranding
De stofwisseling, die door de training op de Fitness Plate® toeneemt, leidt tot een verbeterde vetverbranding en een hoger basaal metabolisme, waardoor de vetweefsellagen afnemen. Door speciale massageoefeningen kunnen ook specifieke probleemgebieden plaatselijk worden aangepakt.

Verbeterde conditie
Aangezien de spieren sterker worden zal er ook meer gevergd worden van alle toeleveringssystemen, waaronder het hart, waardoor deze systemen efficiënter gaan werken.

Activering van de bloedsomloop
Tijdens de training op de trilplaat pompen de spieren tot wel 50 keer per seconde bloed tot in de kleinste haarvaatjes. Daardoor krijgen de cellen sneller brandstof en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Als gevolg hiervan regenereert het lichaam ook sneller.

Toename van de flexibiliteit
Sterke doorbloeding, verwarming van de spieren en de pees-reflex zorgen ervoor dat het lichaam flexibeler wordt en dat spanningen en verklevingen loskomen.

Cellulitis en cosmetische gevolgen
Massageoefeningen op de Fitness Plate®maken verklevingen los en leiden tot meer beweeglijkheid van de weefsellagen. Omdat cellulitis wordt afgebroken en het bindweefsel wordt versterkt zal het huidbeeld ook diepgaand verbeteren. Zelfs de gezichtsspieren worden getraind en collageenvezels opgeslagen.

Verbeterd welbevinden